Att hitta rätt bilglas för äldre märken och modeller kan vara utmanande.

Kostnaden varierar mycket beroende på typ av bil, ålder och tillgänglighet. Reproduktionsglas är ett utmärkt alternativ för att byta vindruta i en klassisk bil. Om du kör en äldre modell av Ford eller ett annat vanligt märke kanske du fortfarande kan gå till en lokal verkstad eller direkt till återförsäljarens servicecenter. Men för mindre vanliga, mer unika eller anpassade, klassiska bilar måste du hitta en glasverkstad i ditt område som erbjuder pålitliga klassiska bilreparationer.

 

Vi tar oss tid och tillhandahåller prisvärda kvalitetslagningar av vindrutan på de nyaste till de äldsta fordonsmodellerna. Vi ser till att bryta ned och ta hand om de speciella problemen vid vindrute- och fönsterbyten för ägare av äldre fordon, även klassiska eller antika. Ju sällsyntare en bil är, desto svårare blir det att hitta autentiska delar att återställa den med. Vi använder ett kvalitetsglas av originalutrustningstillverkare (OEM) för att replikera den ursprungliga vindrutan ned till den distinkta formen för att den ska passa perfekt in i ditt fordons ram och uppfylla de högsta säkerhetsstandarderna.

 

På Veteranglas leder vi dig genom reparationsprocessen och tar itu med alla frågor och problem innan vi arbetar med din bil för att säkerställa att vi uppfyller både dina och bilindustrins standarder. Att placera glaset på rätt plats, se till att det är förseglat och att se till att det inte spricker om du träffar ett hål eller en gupp i vägen kräver både erfarenhet och specialverktyg. Våra högutbildade glastekniker erbjuder en rikstäckande garanti på utförande så att du är skyddad efter att du åkt på vägen.

 

Kontakta Veteranglas idag för att byta ut din klassiska, eller veteranbils vindruta eller bilglas. Låt oss stå till tjänst för dig!

Läs mer